Examinando por Autor "Radi, Diego Mario"
Mostrando 1 - 7 de 7
Resultados por página
Opciones de ordenación
Ítem Acceso Abierto Activos biológicos e información contable: cuestiones de medición y la generación de resultados(2010-11-23) Verón, Carmen Stella; Marcolini, Silvina Beatriz; Goytia, Marisa Daniela; Maceratesi, Georgina; Mancini, Carina María; Viñuela, Julián Andres; Zuliani, Susana Beatriz; Radi, Diego Marion.d.Ítem Acceso Abierto Análisis de los ciclos biológicos de los cultivos de soja y maíz desde diferentes perspectivas(2011-11-29) Verón, Carmen Stella; Marcolini, Silvina Beatriz; Goytia, Marisa Daniela; Mancini, Carina María; Radi, Diego Mario; Viñuela, Julián Andres; Zuliani, Susana Beatriz; Secretaría de Ciencia y Tecnología. Facultad de Ciencias Económicas y Estadística. Universidad Nacional de Rosarion.d.Ítem Acceso Abierto Análisis integral de la producción de claveles en el gran rosario.(2016-11) Marcolini, Silvina Beatriz; Goytia, Marisa Daniela; Verón, Carmen Stella; Di Paolo, Horacio; Laguzzi, Javier Alejandro; Mancini, Carina María; Radi, Diego Mario; Robson, Cynthia Margarita; Viñuela, Julián Andres; Zuliani, Susana Beatriz; Pérez Ayelen; Santana, Marco; Secretaría de Ciencia y Tecnología. Facultad de Ciencias Económicas y Estadística. Universidad Nacional de Rosarion.d.Ítem Acceso Abierto Implicancias fiscales de la exportación de duraznos en argentina(2014-11) Marcolini, Silvina Beatriz; Verón, Carmen Stella; Goytia, Marisa Daniela; Di Paolo, Horacio; Mancini, Carina María; Radi, Diego Mario; Viñuela, Julián Andres; Zuliani, Susana Beatriz; Secretaría de Ciencia y Tecnología. Facultad de Ciencias Económicas y Estadística. Universidad Nacional de Rosarion.d.Ítem Acceso Abierto Indicadores de gestión en la producción de huevos(2021-04-26) Robson, Cynthia Margarita; Schulz, Adriana M.; Radi, Diego Mario; De Batista, Marianela; Durán, Regina del Carmen; Secretaría de Ciencia y Tecnología. Facultad de Ciencias Económicas y Estadística. Universidad Nacional de RosarioThe aim of the work is to design a Balanced Scorecard in a growing egg production company. The final product, according to the production method used, is the traditional egg with the traditional system - caged hens; the fresh egg with the Cage-Free system - cage-free hens; and the organic egg is in the process of development. These new products are aimed at both the domestic market and the foreign market, the latter being a new market to be captured. Despite a critical economic situation, the company is constantly searching for innovative processes and products. For this reason, the use of the Balanced Scorecard will allow the company to set the objectives that the company plans to achieve with the new products. Likewise, the proposed indicators will facilitate the performance measurement of these objectives in the respective areasÍtem Acceso Abierto Tres cultivos – tres perspectivas(2012-11-28) Marcolini, Silvina Beatriz; Verón, Carmen Stella; Calvo, Alcira Carmen; Goytia, Marisa Daniela; Hadad, Ana Clara; Mancini, Carina María; Pozzi, Nélida Beatriz; Radi, Diego Mario; Viñuela, Julián Andres; Zuliani, Susana Beatriz; Secretaría de Ciencia y Tecnología. Facultad de Ciencias Económicas y Estadística. Universidad Nacional de Rosarion.d.Ítem Acceso Abierto Una visión global para la actividad de invernada(2013-11) Marcolini, Silvina Beatriz; Verón, Carmen Stella; Goytia, Marisa Daniela; Laguzzi, Javier Alejandro; Mancini, Carina María; Radi, Diego Mario; Viñuela, Julián Andres; Zuliani, Susana Beatriz; Secretaría de Ciencia y Tecnología. Facultad de Ciencias Económicas y Estadística. Universidad Nacional de Rosarion.d.